Uusimmat kuvat

vesi nousi kynnyksen yli!!

Tiistai 30.8.2022 klo 13:54


Tämän päivän SSS (Salon Seudun Sanomat) kertoo, että "Ikäkeskus Majakkaan Halikossa tulvi sadevettä sunnuntain ja maanantain välisen yön ukkosmyräkässä. Mahdolliset vahingot selviävät kosteuskartoituksessa."

Tuli olo, jotta olenko vallan väärin informoinut, kun olen kertonut, että Majakka on päässyt pois kellarista

En sentäs, vaikka likeltä liippaa. Ensimmäinen Majakka oli Halikkokodin kellaritiloissa (oikein, oikein kellarissa, pienet ikkunat katonrajassa), ja tämä nyt tulvavesiä lattioilleen imenyt toimii naapurissa, Koivulehdon alakerrassa. Muutto, siirto taisi olla v. 2018 talvella. Paikka ei ole ihan niin kellarissa kuin aikaisempi, mutta vettä on nyt sitten vaan sisään mennä lorottanut. VoiVoi!

Ja toinen VoiVoi siitä, että paikan nimi on Majakka. Jos ei ole ikinä kohteessa käynyt, niin ihan varmaan saa päähänsä mielikuvan, jotta jossain korkealla (mäellä tai kerrostalossa) se tuollainen paikka on. Vaan: ei meillä tässä cityssä semmosia. Ei, ei. Komeita mielikuvia kyl voidaan luoda, esitellä ja mainostaa, Majakastakin on oikea majakka mainoskuvana.

Kumpaakohan tässä nyt toivoisi?

a) Majakka saa uuden paikan ja johonkin sellaiseen, että sinne pääsee sujuvasti julkisilla myös eri kaupunginosista

tai

b) vaihtavat nimen.

"Mää ehrota molemppii. Nimeks iha vaa IkäKeskus ja tilat kauppakeskus Plazaan tai Linjuriin." 

 

--

On tällainen muu paikka aikaisemminkin esillä ollut:

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2018/04/13/24353


Kommentit

30.8.2022 15:20  vanhusten puolesta

Olen samaa mieltä. Halikossa oleva paikka on sekä nimeltään että sijainniltaan väärä. Halikon paikka toimii vain lähellä asuville ja omatoimisesti liikkuville. Yhteenvetoni tästä on, että ei jatkoon!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini