Maaraja vuotaa!

Torstai 25.1.2024 klo 18.49


Äsken pisti silmiini uutinen, joka kertoo, että torstaina on Imatralla otettu kiinni 18 ulkomaalaista. Miehiä, naisia ja lapsia. Pari viikkoa sitten Suomen puolelle tuli Nuijamaan ja Joutsenon väliltä 11 ihmistä. Nämä kaikki ovat olleet omatoimisia (tai rajan takaa avustettuja), sillä Suomen puolelle on tultu maastoa pitkin.

Ihmettelenpä vaan, että jos Venäjältä noin vaan tulla tupsahdetaan Suomen puolelle, niin millainen määrä sieltä tuleekaan, kun kevät koittaa?

https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/marjattahalkilahtiblogituusisuomifi/maaraja-vuotaa/


Kommentit

26.1.2024 8.43  J. Jörgensen

Minä taas ihmettelen sitä, että kun rajavyöhykkeellä liikkuminen ilman asianmukaista lupaa on kielletty sakon uhalla (Rajavartiolaki 578/2005, 73§), niin koskeeko tämä vain Suomen kansalaisia? Näistä sanktioista ei luvattomien rajanylittäjien osalta yleensä koskaan ole puhetta. Turvallisesta maasta tänne tunkevilla tuskin kyse on turvapaikan hakemisesta henkensä kaupalla - eli rajavartiolain täytyy koskea myös heitä.

29.1.2024 14.26  Mammast Kylält

Mää taas ihmettelen, ku Natoon liityttiin ja iha euroopast taisiva Suomen rajaa itään käydä kattomass, sitä olematont piikkilanka-aitaa. Miks siält taholt ei annettu määräyst simmose aidan kuntoon laittamisest????? Rajojen yli toiseen maahan ei ilman papereit voi mennä eikä vastaan oteta, niin miksi niitä tälleen voi tulla Suomeen???

29.1.2024 22.33  Marjatta

Tätä puheenvuoroa on Uudessa Suomessa luettu 7100 kertaa!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini