murhetta mitä milloinkin

Maanantai 18.10.2021 klo 11.58


Lääkärivaje pidentää hoitojonoja – Salossa Läntisellä terveysasemalla lääkäriin pääsyä voi joutua odottamaan yli kaksi kuukautta

https://www.sss.fi/2021/10/laakarivaje-pidentaa-hoitojonoja-salossa-lantisella-terveysasemalla-laakariin-paasya-voi-joutua-odottamaan-yli-kaksi-kuukautta/

Uutinen kertoo lääkärivajeesta Salossa. Pisin jonotus on ollut läntisellä terveysasemalla. Kiireettömään hoitoon pääsyä on voinut joutua odottamaan jopa 70 päivää.

Näin varmaan on. Mutta silti asemat pysyvät toiminnassa. Kukaan ei uhkaile, että pannaan butiikki kiinni, kun ei ole työntekijöitä.

Huolestuttaa kyllä. Menevätkö ”muuta meil” -mainostamiset vallan hukkaan!

VIhastu Salon kyliin ja alueisiin

Voit asua kätevästi keskellä kaupunkia ja palveluita, luonnonläheisellä asuinalueella omakotitalossa tai rivitalossa,

puhtaassa maalaismaisemassa, ruukkikylän idyllissä tai lähellä harrastustasi, vaikkapa golfkentän vieressä

https://salo.fi/muuttajalle/

--

Kuinka mulle nyt just tuosta edelläolevasta tuleekin mieleen salolainen vanhustenhoito ja hoitohenkilöstö. Kesällä ainakin korviini kantautui juoruja, lue uutisia, että yksi Hintan alasajon syy tulee olemaan se, että sinne ei ole saatu, eikä tulevaisuudessa saada henkilökuntaa. Syrjäistä sijaintiakin väläytettiin. Olikohan se puol vai koko totuus vaiko vain virkamiesten laskutikulla laskettua alasajon perusteeksi tarvittavaa JotainSinpäiTietoa?

Aina sattuu ja tapahtuu. Mitä milloinkin. Esim. vuonna 2018 Uskelan koulu oli niin niin kehnossa kunnossa, että siitä olisi oppilaat pitänyt saada siirrettyä ulos ovesta saman tien. Ei onnistunut. Kyllä koulurakennuksessa ongelmia on, on varmaan edelleenkin, murtumia ja painumaa, mutta siellä se koulu edelleen pystyssä on ja käytössä.. 

 

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2019/03/13/29317

syksyllä kouluun, mutta mihin?

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2019/09/20/31581

edetään älykkäästi tai edetäänkö?


Kommentit

18.10.2021 21.37  vanhusten puolesta

Kun virkamiehet ehdottavat niin päättäjät tyrmäävät. Kun päättäjät ehdottavat niin virkamiehet jättävät valmistelut puolitiehen tai unohtavat valmistelut kokonaan. Sellaiselta on alkanut tuntua. Terveisin nimimerkki vanhusten puolesta.

18.10.2021 22.02  Entinen kaupungin asukas

Minullakin on jäänyt käsitys, että tilastoja muunnellaan tai ne vedetään hihasta, että asiat saadaan näyttämään sellaisilta miltä virkamiehet ne haluavat.
Ainakin vanhustenhoidossa.
Epäilen, että korjauskustannuksiakin lasketaan niin, että ne saadaan näyttämään niin suurilta, että korjata ei kannata.
Salossa ainakin tuntuu olevan käytäntö, että virkamiehet ohjaavat päätöksentekoa.
En tiedä, onko heillä kustannustietoutta, kumpi on edullisempaa, vanhan korjaaminen, vai uuden rakentaminen. Pitäisi olla, koska käytetyt rakennukset kun jäävät kaupungin kontolle ja aiheuttavat kustannuksia kaupungille, jolla ei taloudellisesti kovin hyvin mene.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini