huithapelia!

Sunnuntai 26.11.2023 klo 17.34


Otanpa uudelleen esille tämän 

en peukuta!  -blogin

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2023/10/31/45061#comments

ja sieltä kommentin:

Katsoin esityslistasta myös muita kohtia. Tulevaksi elinvoima johtajaksi halutaan henkilö, joka saa moitteita kohdassa 319 ☹️☹️ Tässä kaupungissa on kummallista päätöksentekoa ☹️☹️ Samaa mieltä kuin blogisti. Ei peukutusta.

Ja toisenkin: 

En tiedä, mutta jokin tässä mättää. Kh:n §:n 317 esittelyä pidän huonona. Otsikossa ei kerrota, minkä viran viranhaltijan siirrosta on kysymys ja mihin virkaan. Esittelyssä ei myöskään mainita sanaakaan kaupunkikehitysjohtajan virasta, vaan sanotaan vaan Mannervesi.
Minusta esittelijän olisi kiinnitettävä paremmin huomiota esittelytekstiin, että lukijalle käy selväksi mistä virasta ja viranhaltijasta on kysymys.
Vasta päätösehdotuksessa se ilmenee.
Toinen seikka on se, jota ihmettelen, että kaupunginhallitus perustaa uudet virat ja tekee viran lakkautukset ja virkasiirron jo nyt, vaikka organisaatiouudistus käsitellään vasta 4.12. valtuuston kokouksessa.
Minusta virat pitäisi perustaa ja virkasiirrot ja lakkautukset tehdä vasta sen jälkeen, kun valtuuston pöytäkirja on tarkastettu ja lainvoimainen.
Salon kaupungissa on kyllä ennenkin hallintokäsittelyssä edetty "hällä väliä" tyylillä.
Entä, jos organisaatiouudistuksen käsittely ei 4.12. valtuustossa jostakin syystä onnistukaan kuten Strömsössä ja päätös viivästyy??

Kaupunginhallitus on hyväksynyt pykälät 315-319 vissiin silmät puolummessa!

Pykälä 317 on täydellinen riman alitus. Otsake ei tosiaankaan kerro, mistä on kysymys, mutta ykskaks esittelijä esittää näin:

Mannervesi on kuultu saman lain perusteella 18.10.2023. Kuulemisessa Mannervedelle on tarjottu elinvoimajohtajan virkaa. Mannervesi ilmoitti tyytyvänsä työnantajan esitykseen ja suostuu siirtoon elinvoimajohtajan virkaan.

VoiVoi.  Aika huithapelia touhua!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini