taas vuokratalot

Perjantai 30.6.2023 klo 23.35


Kesä mennä viuhahtaa niin, ettei tässä meinaa perässä pysyä. Tietsikan äärellä en ole kovin paljon istuskellut. Ei ole huvittanut, enkä ole oikein jaksanutkaan. Helle on ollut yksi syy ja esteen poikanen.

”Ei millä viittis” -vaihde on ollut ihan hyvä, mutta tänään oli pikkupakko nykäistä uutta asentoa ja istahtaa laskujen maksamiseen. Siinä sivussa vilkuilin, mitä uutisten puolella netti kertoisi, mitä näkyisi.

Näkyihän sitä. Tämä kohu ei näytä loppuvan: Salon Vuokratalot alkaa olla enemmän kuin murheenkryyni. Nyt ovat vähän isosemmat viranomaiset heränneet!

Vuonna 2010 Salon kaupunginvaltuusto oli olevinas viisas päättäessään, että kymmenen kunnan jäljiltä yhteensä 23 vuokrataloyhtiötä (osalla rahavaikeuksia) niputettiin yhdeksi isoksi yhtiöksi. Perustelut olivat komeat: talojen hallinto kevenisi, talous vahvistuisi ja remonttien teko helpottuisi.

Ei vaan ole ihan siten mennyt kuin mitä luultiin. Asukkaat eivät ainakaan ole olleet tyytyväisiä.

Kilpailu- ja kuluttajavirasto haluaa nyt tietää mm., miten vuokrataloyhtiö on hankkinut isännöinti- ja siivouspalvelut, myös rakennustekniset työt ja sen paljonko niistä on maksettu.

VoiVoi! Jokohan tulisi tapahtuneille selvyttää? Asukkaita kyl taitaa kiinnostaa eniten se, milloin talojen puutteita ruvetaan korjaamaan. Sitähän kilpailu- ja kuluttajavirasto ei tee.

-- --

Aika monta blogia olen minäkin vuokrataloista kirjoittanut.

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2023/05/24/44075

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2023/04/06/43759

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2021/09/08/39069

https://www.marjattahalkilahti.fi/blogi/2022/03/10/40833


 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini